En 19-årig ung mand sad på passagersædet i en parkeret bil, da han pludseligt blev udsat for et voldsomt knivoverfald.

Episoden fandt sted 10. marts omkring klokken 19.00 på Emmasvej i Brabrand og efterlod den 19-årige med et knivsår i det ene baglår.

Siden da har gerningsmanden været på fri fod.

På gerningsaftenen forklarede politiet, at døren til bilen var blevet revet op af en person udefra, hvorefter gerningsmanden stak den 19-årige.

»Vi har en mistænkt i kikkerten. Vi har en formodning om, hvem det kan være, så ham leder vi meget intenst efter i øjeblikket,« oplyste vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi kort tid efter overfaldet.

Den formodede gerningsmand er nu fundet og anholdt. Han har nemlig valgt at melde sig selv til politiet. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Allerede på aftenen for knivstikkeriet havde politiet en idé om, at gerningsmand og offer havde en relation til hinanden, og at det var den 21-årige, der stod bag.

Han har derfor været eftersøgt lige siden, men det lykkedes altså den unge mand at være på flugt i knap to uger, inden han torsdag meldte sig selv til Østjyllands Politi.

Han bliver fredag middag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor han er sigtet for grov vold. Her vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre.

Lyt til B.T.'s kriminalpodcast 'På Fersk Gerning' her eller der, hvor du normalt lytter til podcast: