Velfungerende ung mand stukket ned på dansegulvet på populær natklub.

Københavns Politi formoder, at den 21-årige mand, som lørdag morgen blev knivdræbt på diskotek Bakken i Kødbyen på Vesterbro i København, blev stukket ned på selve dansegulvet. Det fortæller politikommissær Carsten Ahrends til bt.dk.

- Manden blev stukket en eller flere gange i hjerteregionen. Vi har en formodning om, at det er sket på dansegulvet. Men vi har endnu ingen vidner, som har set selve episoden, siger Carsten Ahrendt.

Politiet ved derfor ikke, om der har været en optakt til knivstikkeriet i form af et skænderi eller andet.

Den unge mand forlod dansegulvet med blod på skjorten og gik udenfor, hvor han fandt sin ven. Vennen ydede førstehjælp, til ambulancen kom, men den unge mands liv stod ikke til at redde. Han blev erklæret død på Rigshospitalets Traumecenter.

Den 21-årige var studerende, boede i København og var ikke i forvejen kendt af politiet.

- Han var en velfungerende ung mand. Vi mangler et motiv og står ikke med nogle vidner, som har set knivoverfaldet. Vi har heller ikke fundet våbnet, som kan være en kniv eller noget andet spidst, siger Carsten Ahrends.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med personer, som befandt sig på Bakken omkring klokken 04.46, og som kan have set noget.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

  

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.