Det var en bordeauxrød Opel Astra stationcar, som politiet efterlyste efter det første sexovergreb på Fyn i oktober. Dengang gik det udover en 11-årig pige.
Det var en bordeauxrød Opel Astra stationcar, som politiet efterlyste efter det første sexovergreb på Fyn i oktober. Dengang gik det udover en 11-årig pige. Foto: Politiet
Fyns Politi har siden i går fået 20 nye henvendelser i den uhyggelige sag om sex-overgreb på en 11-årig pige fra Vester Skerninge på Sydfyn. 

Torsdag sendte politiet en ny, konkret efterlysning ud på en bordeaux-rød Opel Astra stationcar, som er blevet set i tidsrummet omkring klokken 14.20 fredag eftermiddag i sidste uge..

Samme tidspunkt som den 11-årige pige steg af skolebussen ved Brunsvej i Vester Skerninge og umiddelbart efter blev tvunget ind i bilen af den endnu ukendte sex-galning.Fyns politi har fået 20 nye henvendelser i sagen, og de går alle på bilen. Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Henrik Justesen oplyser, at der nu foregår et arbejde med at tjekke alle biler af denne type.

bordeauxrød Opel Astra stationcar

Desuden vil der, formentlig i løbet af i dag, komme en indikation af, om det er muligt at dyrke en dna-profil fra de kriminaltekniske undersøgelser, der efter overgrebet blev foretaget på pigen og hendes tøj. Med den nye snes tip fra offentligheden i den grove sag er der nu indkommet 110 henvendelser.

Fyns Politi modtager fortsat gerne tip fra offentligheden og kan kontaktes på telefonnummer 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.