(arkivfoto)
(arkivfoto) Foto: Kim Haugaard

En ung kvinde er natten til onsdag blevet voldtaget af to mænd efter en bytur i Vejle.

Den unge kvinde på 18 år var sammen med flere af sine veninder på Heidis Bierbar og Hornsleth Bar på Dæmningen i Vejle natten til onsdag, da hun mødte de to mænd.

Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse ud fra kvindens anmeldelse.

Da klokken var omkring 04:00, besluttede kvinden, der er af srilankansk afstamning, at hun ville hjem. Der blev hun lokket ind i en bil på en parkeringsplads af de to mænd med dansk udseende og af en tredje mand, der sad bag rattet.

I 20-30 minutter kørte de, indtil de nåede et hus på landet, hvor mændene tvang kvinden ind under trusler om vold. I huset blev hun voldtaget af to af mændene, mens den tredje kiggede på.

Politi: Vi har masser af video og fotos

Til Vejle Amts Folkeblad fortæller efterforskningsleder Carsten Thostrup, at politiet som et led i efterforskningen har indsamlet videoovervågning både fra barerne og fra Dæmningen, samt fotos fra diverse kamerarer. De oplysninger, politiet har fået fra de billeder og videoer, stemmer overens med de oplysninger, som kvinden har givet.

»Vi kan se, at hun har været på Dæmningen, og at hun bliver opsøgt af en mand, som får hende med over til parkeringspladsen overfor. Samtidig stemmer alle hendes veninders vidneudsagn om, at de har mødt de her mænd på de to barer overens,« siger han.

Halvandet års ventetid på hjælp mod vold RNyt forslag: Sex ud

Det er endnu uklart, hvor kvinden præcist blev kørt hen.

Hun har selv fortalt, at de blandt andet kørte ad Grejsdalsvej ud af Vejle i en sort bil. Her blev hun kørt ad grus- og landeveje hen til et hvidt hus i to plan med sort tag. Ved indkørslen var der opsat to gynger, hvor sæderne var lavet af bildæk. Ved siden af det hvide hus lå et nabohus opført i røde sten.

Efter at være blevet voldtaget, blev kvinden kørt tilbage til Vejle, hvor hun er blevet sat af ved Grejs Bakke, hvorefter hun ringede til alarmcentralen, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Carsten Thostrup opfordrer i pressemeddelelsen de tre mænd til at melde sig selv.

'Sydøstjyllands Politi opfordrer de tre mænd til straks at rette henvendelse til politiet og opfordrer i øvrigt folk, der ved hvem de er, har været på de to nævnte barer i Vejle tirsdag aften/natten til onsdag eller som på anden måde kan bidrage til opklaringen af sagen til også at kontakte Sydøstjyllands Politi', oplyses det i meddelelsen.

Signalement:

Voldtægtsmand 1: Mand, dansker, ca. 175cm høj, almindelig af bygning og anslået mellem 18 og 20 år. Han havde ingen skæg eller skægstubbe, brune øje og mellemlangt lysebrunt hår. Håret var sat op med meget voks. Han havde mange bumser i ansigtet og var iført en hvid T-shirt med sort tryk på brystet og cowboyblå jeans. Han talte uden dialekt.

Voldtægtsmand 2: Mand, dansker, ca. 165 cm. høj, spinkel af bygning og anslået 18 - 20 år. Han havde igen skæg eller skægstubbe, grønne øje og kort lyst hår. Han havde ingen bumser i ansigtet. Han var iført en mørkeblå jakke og talte heller ikke med dialekt.

Chauffør: Mand, dansker, ca. 180 cm høj og muskuløs af bygning (trænet) og ligeledes anslået mellem 18 og 20 år gammel. Han havde army-klippet brunt hår og var iført en mørk langærmet trøje og jeans i cowboyfarve. Han talte ikke med dialekt.

Har du informationer i sagen, kan du kontakte politiet på 1-1-4.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.