Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Mens politikere, meningsdannere og andre deltagere ved Folkemødet i Allinge for de flestes vedkommende tilbragte en hyggelig aften i festligt lag, blev der ifølge politiet begået en alvorlig forbrydelse i byen.

I Havnegade i Allinge blev en 17-årig pige voldtaget, og søndag morgen klokken 08.25 er en formodet gerningsmand blevet anholdt på Sjælland.

Det var Københavns Vestegns Politi, som foretog anholdelsen.

Bornholms Politi har søndag formiddag udsendt en pressemeddelelse om sagen. Ud over oplysningerne fra meddelelsen vil politiet ikke oplyse yderligere, lyder meldingen.

I pressemeddelelsen siger vicepolitiinspektør Henrik Schou, at gerningstidspunktet var omkring klokken 22 fredag aften. Voldtægten blev anmeldt lørdag klokken 10.45.

- Vi har taget hånd om pigen, og vi er i fuld gang med efterforskningen. Af hensyn til det arbejde har jeg ikke yderligere oplysninger om sagen i øjeblikket, siger Henrik Schou i pressemeddelelsen.

Bornholms Politi oplyser til Ritzau, at der søndag formiddag kort før klokken halv elleve endnu ikke er taget stilling til, hvorvidt den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet vil søndag formiddag ikke oplyse, hvorvidt voldtægten skal være foregået på en adresse i Havnegade, eller om den er foregået på åben gade.

Andre læser også