Redningshelikopter. Arkivfoto
Redningshelikopter. Arkivfoto Foto: Tommy Kofoed

En 17 år gammel pige er på sin løbetur lørdag eftermiddag blevet ramt af en varebil. Politiet blev alarmeret om den voldsomme ulykke klokken 12.55 og pigen kæmper ved 18.45-tiden for sit liv på Rigshospitalets Traumecenter.

Hendes tilstand er stabil, men hun har fået livstruende skader, herunder indre blødninger.

Det oplyser vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Stefan Jensen, til bt.dk.

- Pigens familie er underrettet og er på Rigshospitalet, siger han.

Den 17-årige pige krydsede på sin løbetur Højrebyvej i Søllested på Lolland. Her overså hun varebilen og blev ramt af sidespejlet, men måske også af andet på bilen, oplyser politiet.

- Hun er kommet slemt til skade og er blevet fløjet til Rigshospitalet i København. Hun er blevet ramt flere steder på kroppen. Vi ved ikke præcist, hvordan hun har pådraget sig skaderne - om det er i sammenstødet med bilen eller i faldet på vejen - men hun har voldsomme, alvorlige hovedskader og indre kvæstelser. Hendes tilstand er stabil, men livstruende, siger Stefan Jensen.

Politiet har efterfølgende afhørt vidner og haft en bilinspektør på ulykkesstedet, hvor de nærmere omstændigheder blev undersøgt, men resultaterne af undersøgelserne er endnu ikke færdige. Vagtchef Stefan Jensen oplyser, at chaufføren af varebilen er chokeret.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.