Søndag aften ved 21.37 kørte 5 unge mennesker galt på Gl. Aalborgvej mellem Østerild og Frøstrup. 1 person blev dræbt ved ulykken.
Søndag aften ved 21.37 kørte 5 unge mennesker galt på Gl. Aalborgvej mellem Østerild og Frøstrup. 1 person blev dræbt ved ulykken. Foto: Peter Mørk

Bil med fem unge kørte galt

En bil fyldt med unge mennesker kørte søndag aften galt ved Thisted i det nordjyske. Det kostede en ung kvinde livet.

En 17-årig pige blev dræbt, da den bil, hun var passager i, kørte galt, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- Ulykken skete på Gammel Aalborgvej øst for Thisted på en skovstrækning, hvor bilen på grund af glatføre skrider af vejen. Føreren mister herredømmet. Bilen vælter rundt og rammer ind i et træ, fortæller vagtchef Henrik Nielsen.

Den 17-årige blev dræbt på stedet, mens en anden passager, en 18-årig kvinde, blev alvorligt kvæstet. Hun er overført til Aalborg Universitetshospital.

- Umiddelbart er der ikke noget, der tyder på, at hun er i livsfare, men hun har nogle brud, som gør, at hun har brug for eksperts-bistand, fortæller vagtchefen.

Ulykken skete omkring klokken 21.30 på et tidspunkt, hvor der pludselig var blevet glat i området. Ifølge politiet er der intet, der tyder på, at hverken fart eller alkohol var indblandet.

Den unge mand, der kørte bilen, blev lettere kvæstet, mens de to øvrige mænd i bilen slap uskadte fra ulykken.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.