Kvindelig bilist fik stukket en pistol i hovedet og blev tvunget til at overdrage sin bil til gerningsmændene. Politiet har anholdt fire personer. Flere af dem er under den kriminelle lavalder.

En tilfældig 49-årig kvinde blev fredag aften holdt op med et skydevåben og tvunget til at forlade sin bil.

Kvinden standsede sin bil, da en dreng på Lindholmsvej i Brønshøj stoppede hende og spurgte om vej. Mens kvinden bladrede i kortet, kom tre andre drenge springende ud af et nærliggende buskads, og den ene holdt en pistol tæt ved hendes hoved og truede hende ud af bilen. Herefter stak firkløveret af i bilen.

Efter at have truet kvinden ud af bilen, forsvandt de fire gerningsmænd i kvindens Suzuki Swift

Læs mere nedenfor

Fire personer anholdt
En stor politistyrke blev hurtigt mobiliseret, og fire drenge mellem 14 og 15 år blev pågrabet ved Åkandevej 41 i Brønshøj.

Der var op til 20 betjente på stedet, og de fire anholdte blev spredt hver for sig på jorden på Åkandevej. Den ene af de anholdte gjorde modstand, men blev hurtigt overmandet af tre betjente. Det fortæller B.T.'s fotograf på stedet.

Under ransagningen af bilen fandt politiet endnu to skydevåben, som dog begge viste sig at være atrapper.

Det er endnu usikkert, hvorfor de fire mænd havde så travlt med at komme afsted i kvindens bil. Ifølge politiet er det stækrt usædvanligt, at biltyve på den måde truer sig til biler.

- Det er en meget grov sag, og vi vil derfor forsøge at få de to, der er fyldt 15 år fremstillet i et grundlovsforhør, hvor de sigtes for trusler på livet og tyveri af bilen, siger central vagtleder Henrik Vedel til Ritzau.

Ifølge Henrik Vedel er de to drenge over den kriminelle lavalder i forvejen kendt for røverier.

Politiet oplyser, at kvinden er meget chokeret over episoden.

Bt.dk følger sagen...