I mandags blev en dreng fra 9-klasse på Ny Hollænderskolen på Frederiksberg overfaldet og tæsket af omkring 10 maskerede drenge.

Det bekræfter Københavns Politi overfor BT.

»Jeg kan bekræfte, at der var en episode på Ny Hollænderskolen den 12. januar, hvor en gruppe på omkring 10 personer overfalder en anden dreng omkring kl. 14. Han fik nogle tæsk og blev tildelt flere knytnæveslag i ansigtet,« siger vagthavende hos Københavns Politi, Henrik Stormer, til BT.

Gerningsmændene stod og ventede på deres offer, da han forlod skolen, efter at det havde ringet ud fra dagens sidste time. Han var sammen med en kammerat, da de omkring ti maskerede drenge trak ham ned i et renovationsrum på Maglekildevej og tævede ham.

Sagen er blevet anmeldt som voldssag.

Så du optrinnet eller ved du noget i sagen, så tip BT på 1929@bt.dk

Politiet efterforsker stadig overfaldet og mangler at foretage flere afhøringer. Derfor vil de derfor ikke på nuværende tidspunkt ud med så mange detaljer. Men vagtchefen bekræfter, at overfaldsmændende var maskerede og 'gik målrettet' efter drengen fra 9. klasse. De er jævnaldrende med offeret.

»Vi har en idé om, hvor vi skal lede (efter gerningsmændene, red.). Forud for episoden havde der været nogle skærmydsler. Det er nogle uoverensstemmelse mellem nogle unge mænd, som udvikler sig voldsomt,« fortæller Henrik Stormer.

Efter overfaldet måtte den forslåede elev en tur på skadestuen. Det var ikke nødvendigt at tilkalde en ambulance, og eleven slipper for varige mén efter det voldsomme angreb.

Så sent som sidste uge blev en anden dansk skole vidne til et uhyggeligt overfald, da tre unge mænd trængte ind på Bjørnehøjskolen i den nordsjællandske by Annisse Nord ved Helsinge og overfaldt to elever foran en række yngre elever.

Også dette overfald blev anmeldt til politiet.

Opdateres...