Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den 10-årige dreng, der torsdag morgen er blevet fundet i Nykøbing Sjælland, er den forsvundne Mustafa, som forsvandt fra Brønshøj torsdag.

Den 10-årige tyrkiske dreng Mustafa, der onsdag aften forsvandt fra en baghave i københavnerforstanden Brønshøj, er havnet i Nykøbing Falster. Det bekræfter den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi over for bt.dk.

Sent onsdag aften fandt en togfører en tyrkisk dreng på et tog, som man dog mente, måtte være yngre end 10 år.

- Vi er i øjeblikket i gang med at undersøge, om der er tale om den samme dreng, men det ved vi slet ikke endnu, om det er, sagde vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til bt.dk tidligt torsdag morgen.

Kort tid efter har Københavns Politi altså bekræftet over for bt.dk., at det er den 10-årige dreng fra Brønshøj, der er tale om.

Onsdag aften forsvandt den 10-årig tyrkiske dreng sporløs, da han legede i en have. Han bor i Tyrkiet, men er på besøg hos noget familie i Danmark. Politiet i København har ledt efter ham med hunde det meste af natten.

Drengen, som i forbindelse med efterlysningen blev beskrevet som tilbagestående, som en på fem år, taler ikke dansk, men udelukkende kurdisk. Politiet ved endnu ikke, hvordan det er lykkedes for den mentalt handicappede dreng at komme til Nykøbing Falster.

Andre læser også