Mandag i sidste uge døde 1-årige Noah efter at være blevet udsat for stump vold. I dag siger familien farvel til den lille dreng.

Flaget vajer på halv ved Sommersted Kirke i Sønderjylland her til eftermiddag, hvor den 1-årige Noah i dag begraves.

Den 18 måneder gamle dreng døde om aftenen mandag 6. februar, efter han blev fundet livløs i sin seng af sin mor om eftermiddagen. Moderen ringede til alarmcentralen omkring kl. 17, hvorefter ambulancefolk og læger i flere timer kæmpede for at redde hans liv. Den lille dreng blev senere fløjet i lægehelikopter til Rigshospitalet, men her kæmpede lægerne forgæves. Noah blev erklæret død kort efter ankomsten.

Den lille drengs død har chokeret indbyggerne i den lille sønderjyske landsby Sommersted, og parkeringspladsen foran kirken er helt fyldt op af pårørende, familie og venner, der vil sige et sidste farvel til den lille dreng.

Moderen fortalte i sidste uge til JydskeVestkysten, at hun troede sønnen døde som følge af komplikationer fra den lungebetændelse, han havde kæmpet med i dagene op til dødsfaldet, men onsdag i denne uge skred Syd- og Sønderjyllands Politi til anholdelse af en 30-årig mand.

Han er sigtet for drab og vold med døden til følge ved at have udøvet stump vold mod Noah i timerne forud for klokken 17 mandag 6. februar, da Noahs mor foretog alarmopkaldet til 112. Han døde som følge af indre blødninger og læsioner i bughulen.

Den 30-årige, der har haft en tæt relation til moderen, blev i går varetægtsfængslet ved Retten i Sønderborg i foreløbig fire uger efter et fem timer langt grundlovsforhør. Han nægter sig skyldig i alle anklager.