Kender du noget til sagen? Så må du gerne kontakte os via 1929@bt.dk eller via vores Facebook.

Torsdag er den 30-årige mand, der onsdag blev anholdt for at have forvoldt den 18 måneder gamle Noahs død, blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Her kom det frem, at Noah, der boede i Sønderjylland sammen med sin mor, ifølge anklageren skulle være blevet udsat for stump vold, som førte til indre blødninger og i sidste ende til hans død.

Den 30-årige mand er blevet sigtet for tre gange at have udsat Noah for grov vold.

Dommeren har valgt at afholde grundlovsforhøret for lukkede døre.

Noah blev fundet livløs i sin seng mandag den 6. februar efter en middagslur. I flere timer blev han forsøgt genoplivet af læger og ambulancefolk, mens han blev fløjet til Rigshospitalet. Umiddelbart efter ankomsten blev den lille dreng erklæret død.

Siden har det været et mysterium, hvad der førte til Noahs død, men ifølge politiet skulle det altså være den 30-årige mand, der dræbte den lille dreng. Det vides ikke præcis, hvilken relation manden har til Noah, men ifølge BT's oplysninger havde han en nær relation til Noahs mor.

Noah skulle have været begravet tirsdag, men fordi obduktionen har trukket ud, bliver hans lig først frigivet torsdag, så han kan blive begravet fredag, skriver Jydske Vestkysten.

Over for Jydske Vestkysten fortalte Noahs mor tidligere torsdag, at hun i første omgang troede, at Noah døde af lungebetændelse.

»Jeg troede jo, han døde af lungebetændelsen, og jeg blev fuldstændig chokeret, da de fortalte mig, at der var nogen, der havde gjort noget ved ham. Hvordan kan man det? sådan et lille barn,« lød det.

Hun ønskede ikke at sætte navn på, hvem den 30-årige mand er.