Kevin Magnussen må glæde sig til, han kan starte på en frisk.

Sådan lyder dele af dommen hos de udenlandske medier efter weekendens Grand Prix i Japan.

Kevin Magnussen sluttede løbet, der med danske briller ikke var noget at skrive hjem om, som nummer 17.

Et løb, hvor han havde problemer med vejret, bilen og fart. Her er udlandets dom over danskeren:

F1i.com

»Kevin Magnussen viste små tegn på fart under træningen. Under kvalifikationen blev han den anden kører, der blev offer for vinden, der sendte ham ind i barrieren ved sidste hjørne, før han overhovedet kunne sætte en tid,« skriver mediet og fremhæver, at Magnussen peakede, da han kørte sig på 11. pladsen, inden det igen gik ned.

»For en gangs skyld gav Haas-køreren ikke dækkene skylden for sin nedtur. I stedet indrømmede han, at de bare ikke havde farten eller den rette strategi. Danskeren må tælle ned til sæsonen slutter og til en frisk start i 2020.

Karakter: 6 ud af 10

Autosport.com

»Magnussen 'viste alle, hvad man ikke skulle gøre' med et 'pinligt' sammenstød i kvalifikationen, og det blev ikke bedre under løbet,« skriver mediet, der kalder danskerens start for højdepunktet.

»Sammenstødet dikterede alt. Fin første runde, men han kunne ikke bygge på.«

Karakter: 4 ud af 10

Crash.net

»Magnussen startede sidst efter et 'pinligt' sammenstød i Q1 (ifølge danskeren selv), og selvom han fløj op som nummer 13 i første omgang, var det højdepunktet i hans løb.«

»Haas' problemer med bilen fortsatte, mens Magnussen sakkede bagud i løbet og sluttede som nummer 17.«

Karakter: 5 ud af 10

Planetf1.com

»For de der missede den tidlige kvalifikation, så blev Kevin Magnussen ikke færdig,« skriver mediet, der understreger forståelse for, hvis karakteren virker en anelse høj.

»Under løbet blev sædet løst, og han måtte køre det meste af løbet med et ødelagt sæde. Resultatet var ikke godt, men han klarede det okay i en lortesituation.«

Karakter: 6 ud af 10