Den danske racerstjerne har selv kaldt løbet i Miami det hårdeste nogensinde.

Kevin Magnussen måtte forlade Formel 1s første løb i Miami uden flere point til kontoen.

Det afspejler sig i de bedømmelser, han får med sig fra de udenlandske medier, der giver middelmådige karakterer hele vejen rundt.

Du kan læse dem her:

Planetf1: 5/10

»Det så lovende ud for Haas og især Magnussen tidligt i løbet, indtil Schumacher overhalede ham på omgang 35. Et point eller to var fortsat en mulighed, da han stødte sammen med Lance Stroll i sving 2 og blev tvunget til at udgå mod slutningen af løbet,« lyder dommen over Magnussen, mens Mick Schumacher bliver bedømt til et firtal, selvom det undervejs lignede tyskerens bedste løb i karrieren.

Crash.net: 5/10

»Det var en blandet dag for Magnusen, der kørte rundt i den bageste del af de pointgivende placeringer, inden han faldt tilbage på grund af en række uheldige hændelser på de sidste omgange,« lyder vurderingen, mens Schumacher også scorer et femtal.

Det blev ikke det ønskede hjemmebaneløb for Kevin Magnussen og Haas.
Det blev ikke det ønskede hjemmebaneløb for Kevin Magnussen og Haas. Foto: GREG NASH
Vis mere

The-Race: 4,5/10

»Hans fart blev undermineret af hans kvalifikation og uheldige strategi, men det tabte skud efter point sent i løbet tæller imod ham på trods af omstændighederne,« skriver F1-journalisten Edd Straw, der giver Mick Schumacher 5,0.

Auto Motor und Sport: 6/10

»Magnussen kæmpede sig op i løbet og havde point i sigte på trods af en beskadiget frontvinge. Men så tog han en chance med nye dæk under safetycaren. Han gamblede for meget.«

Mick Schumacher får samme karakter.

Autosport: 4/10

»Blev overhalet af sin holdkammerat, efter han var blevet lukket forbi tidligt i løbet, fik et sort/hvidt flag for at slingre og ramte Stroll to gange, mens de kæmpede efter genstarten. Blev straffet for sit forfærdelige sammenstød med Aston Martin-køreren,« lyder det blandt andet om danskeren, der også her får samme karakter som Mick Schumacher.

Har du ikke fået læst B.T.s dom over Magnussens løb, kan du finde den her.

Andre læser også