Lyt til artiklen

Kevin Magnussen er ikke længere bare kæreste. Han er husbond, ægtefælle, eller hvad man ellers kan sige om en mand, der har givet sit ja til sin udkårne.

Det var nemlig, præcis hvad den danske Formel 1-kører gjorde lørdag, da han og kæresten, Louise Gjørup, blev erklæret 'rette ægtefolk at være'. Det viser billeder fra lørdagens ceremoni, der er dukket op på Louise Gjørups veninders Instagram-konti.

Det har længe været kendt, at Kevin Magnussen og Louise Gjørup skulle giftes i sommer, men den præcise dato har været hemmeligholdt.

Fremover vil ægteparret dog have bryllupsdag 10. august, kan vi nu konstatere. At dømme efter de billeder og videoer, der er sluppet ud på Instagram, foregår ceremonien på Fyn i nærheden af Nyborg.

Kevin Magnussen og Louise Gjørup fandt sammen i 2015 efter en svær periode for Kevin Magnussen.

De havde allerede mødt hinanden et stykke tid forinden, men Magnussens omstændigheder gjorde, at et officielt forhold måtte vente lidt på sig.

»Da jeg i 2015 fik revet tæppet væk under mig, skulle jeg pludselig overveje nogle ting i mit liv, som jeg ikke havde tænkt over før. Og det var sundt.«

»Det gik op for mig, at livet bliver smukkere, når man kan se ud over motorsport. Her snakker vi også om Louise – hun kom ind i billedet, netop som jeg røg ud af McLaren i 2015. Der gik det op for mig, at der også er andre ting i livet end motorsport,« har Kevin Magnussen tidligere fortalt.

Kærligheden holdt ved, og nu er de to blevet gift. Det blev allerede fortalt i oktober sidste år, at Magnussen havde friet, og at Louise Gjørup havde sagt ja.

Derfor var et sommerbryllup et realistisk bud.

Og netop august passede altså fint ind i Kevin Magnussens ellers pressede kalender.

Her kunne han få fri til at holde en fest for familie og venner. Og en ceremoni her i dag.