Kevin Magnussen satte banerekord, men sluttede på en trist 18.-plads i Singapore. Lewis Hamilton vandt løbet.

Dermed kunne den danske Formel 1-stjerne ikke rette op på en byge af dårlige resultater i denne weekend på den krævende bybane.

Kevin Magnussen begyndte løbet fra 16.-pladsen efter sin kiksede kvalifikation lørdag. Men det blev ikke bedre i løbet, hvor Kevin Magnussen kæmpede en umulig kamp i bunden af feltet.

Søndag blev alt i alt en rigtig skidt dag for Haas-teamet, hvor Romain Grosjean formøblede sin ellers flotte kvalifikation i top-10 og sluttede uden point på 13.-pladsen.

Kevin Magnussen er på en hård opgave i Singapore. (Foto: Roslan RAHMAN / AFP)
Kevin Magnussen er på en hård opgave i Singapore. (Foto: Roslan RAHMAN / AFP) Foto: ROSLAN RAHMAN

Haas tabte med resultat i Singapore yderligere i konstruktørernes mesterskab til Renault, der havde både Carlos Sainz og Nico Hülkenberg i top-10.

Og derfor kom Kevin Magnussen også bagud i jagten på 7.-pladsen i kørernes individuelle VM-stilling.

Vinderen af løbet blev Lewis Hamilton, der sluttede foran Red Bulls Max Verstappen og Ferraris Sebastian Vettel.

Ferrari dummede sig ved Sebastian Vettels første pitstop, hvor teamet satsede helt skævt i forhold til tyskerens dækstrategi.