Det unge Formel 1-håb George Russell begik søndag sin foreløbig største fejl i en Formel 1-racer på Imola-banen i San Marino.

Det skete, da han kørte af banen og ramte barrieren under en periode med safetycar, hvor bilernes tophastighed ellers reduceres til et minimum af sikkerhedsmæssige årsager.

Men George Russell var så opsat på at fortsætte sit i forvejen stærke løb i Williams-raceren, at han mistede kontrollen over bilen i et ivrigt forsøg på at holde sine dæk varme.

Det gik dog som bekendt helt galt, og englænderen udgik i stedet. (Se situationen i videoen øverst)

Efterfølgende var George Russell hård ved sig selv og skrev følgende på sin Twitter-profil.

'Jeg kommer aldrig til at glemme denne her dag og denne her fejl. Jeg vil lære af den og blive stærkere af det. Jeg er ked af det – over for hele teamet. Der er ingen undskyldning,' lød det fra talentet, som er en del af Mercedes akademi og spås en stor fremtid i det altdominerende Formel 1-team.

George Russell fik dog hurtigt støtte fra en uventet kant.

Normalt er Formel 1-kørere ikke specielt kollegiale væsner, men pludselig dukkede den seksdobbelte verdensmester Lewis Hamilton op og gav Russell et stort og omsorgsfuldt klap på skulderen.

Lewis Hamilton skrev således følgende som svar på George Russells opdatering på Twitter:

'George, du gav alt, du havde. Det er okay at begå fejl, og det er okay at føle smerten. Jeg har begået flere fejl, end jeg kan huske. Du gør det flot. Hold hovedet højt og bliv ved med at presse på. Videre til næste løb,' kom det opmuntrende fra Lewis Hamilton.

Men også Romain Grosjean, der selv for et par år siden begik samme fejl under en periode med safetycar, støtter George Russell.

'Jeg ved, hvordan det føles. Det kommer til at tage tid at glemme, men du gør det mega godt. Bliv ved med det,' skrev Romain Grosjean.