Daniel Ricciardo var bestemt ikke tilfreds efter dagens Grand Prix i Ungarn.

Og det var særligt én mand, han langede ud efter. Kevin Magnussen. Danskeren er før blevet kritiseret for at køre svinsk, og nu blussede den snak op endnu engang.

»Jeg brokkede mig ikke. Jeg følte, hver gang jeg forsøgte på noget, kørte han for så at stoppe. Jeg havde lyst til at sige noget. Mit løb blev smadret, og hvis jeg ikke trak mig, sluttede jeg løbet for os begge. Jeg hørte, han fik en advarsel men lavede så den værste manøvre til sidst,« sagde Daniel Ricciardo efter løbet til TV3 Sport.

Magnussen sluttede som nummer 13 og i store dele af løbet var det netop Daniel Ricciardo, han lå og kæmpede med.

Daniel Ricciardo var ikke tilfreds med Magnussen efter løbet.
Daniel Ricciardo var ikke tilfreds med Magnussen efter løbet. Foto: BERNADETT SZABO
Vis mere

Beskeden fra Haas-teamet var, at han skulle forsøge at holde Ricciardo bag sig. Det lykkedes, men australieren var altså langt fra tilfreds med måden, det skete på.

»Der skete ikke noget. Jeg var låst hele tiden og forsøgte at afværge en ulykke. En ting er at forsvare hårdt, en anden ting er ikke at være klog. Men han blev foran mig, så måske er han klog, og det er jeg så ikke,« sagde Daniel Ricciardo.

Han stod og smilede lidt, men han lagde bestemt ikke skjul på, hvordan han havde det med Kevin Magnussen. Ricciardo var vred.

Faktisk ville han gerne tale med danskeren efter løbet, men det havde han ikke nået, inden han skulle interviewes. Og det var måske meget godt, fortalte han.

»Det er bedst, jeg køler ned, før vi taler sammen. Jeg ved, han ikke kan lide konfrontationer. Og som jeg har det lige nu, er det bedst, vi ikke taler sammen,« sagde en sammenbidt Ricciardo.

Selv var Kevin Magnussen en smule skuffet over sin placering i Ungarn, selvom han fik ros af teamet for en 'flot' 13. plads.

Han forklarede selv efter løbet, at han kæmpede, alt hvad han kunne for at holde australieren bag sig.

»Duellen varede jo 20 omgange. Jeg havde overtake button i alle de omgange ned ad langsiden. Han var lige ved at være indenfor hans rækkevidde til at angribe. Han er en, der angriber langt fra. Han skulle ikke så tæt på, før jeg var nødt til at trække ind og lukke døren. Der blev kørt til grænsen, men det er sådan, det er,« sagde Kevin Magnussen selv efter dagens løb.