Lakker det mod enden for Sebastian Vettel?

Den 32-årige Ferrari-kører har fire verdensmesterskaber og mange store løbssejre på sit cv, men den rutinerede tyske ræv er ved at blive overhalet indenom af ungdommen.

Og spørgsmålet, der optager mange i Formel 1-kredse i øjeblikket, er det, der drejer sig om den firedobbelte tyske verdensmesters fremtid.

»Hvis han (Sebastian Vettel, red.) laver flere fejl og får flere bank af Leclerc, så kan jeg godt forestille mig, han tager sin fremtid op til overvejelse,« lyder det fra Peter Nygaard i den seneste udgave af K-Magazine, som du kan høre i bunden af artiklen.

Sebastian Vettel har kontrakt hos Ferrari til og med sæsonen 2020, men Ferrari har endnu ikke meldt deres endelige kører-lineup for den kommende sæson ud.

Og Sebastian Vettels dårlige sæson har været benzin på bålet i spekulationerne om, hvorvidt han fortsætter hos den italienske gigant.

»Han synes ikke, det er skide sjovt at få baghjul af sin unge teamkammerat. Hvis der er en ting, Vettel ikke kan klare – han kan klare mange ting, han er en fantastisk racerkører, men han går bare i stykker oppe i hovedet, når teamkammeraten er hurtigere end ham.

For hans makker og konkurrent hos Ferrari, Charles Leclerc, er ikke bare fremtiden, der skal satses på. Han har også leveret bedre end Vettel i denne sæson.

Fremtiden og fortiden hos Ferrari?
Fremtiden og fortiden hos Ferrari? Foto: DANIEL DAL ZENNARO
Vis mere

Journalist Mikkel Bagger er derfor også usikker på, hvad fremtiden på lang sigt byder på for Sebastian Vettel, der denne sæson ikke rigtig har lignet sig selv.

»Han laver mange fejl, hvor man tænker, at han er uprovokeret og laver dem solo, senest sidste gang (på Monza, red.)«

»Jeg tror, han kører næste år, for jeg tror stadig, han tror så meget på sig selv, at han i hvert fald tager næste år med. Men der er et eller andet oppe i hovedet på ham. Han vil gerne have en klar andenkører, og det har han på ingen måde i Leclerc,« lyder det fra Mikkel Bagger i podcasten.

Denne weekend køres der Formel 1 i Singapore, og du kan følge både træningen, kvalifikationen og naturligvis løbet her på bt.dk.