Kevin Magnussen har allerede en ny aftale på plads med Haas.

Sådan skriver BBC efter flere uger spekulationer om, hvornår det amerikanske Formel 1-hold vil sætte ord på 2019-besætningen af teamets racere.

»Ifølge vores kilder har Haas allerede forlænget med Romain Grosjean og Kevin Magnussen, selv om de endnu ikke har meldt det ud,« skriver BBCs velinformerede Formel 1-skribent Andrew Benson.

B.T. var tirsdag i kontakt med Haas, men herfra lød det, at der i hvert fald ikke var planlagt en udmelding i forbindelse med Singapores Grand Prix i den kommende weekend.

I den forbindelse vurderede John Nielsen, Formel 1-ekspert fra TV3 Sport, også, at Haas har fået styr på kontraktforhandlingerne.

»Jeg tror, at de har deres på plads, men jeg ved ikke, hvorfor de ikke bare offentliggør det. Der er slet ingen tvivl om, at Kevin Magnussen fortsætter hos dem,« sagde John Nielsen, der selv er tidligere racerkører.

Meldingen fra BBCs Andrew Benson kommer efter tirsdagens minirokade, der sendte veteranen Kimi Raikkonen fra Ferrari til Sauber, mens stortalentet Charles Leclerc røg den anden vej.

Dermed er der nu helt officielt sat navn på 11 af Formel 1-feltets 20 sæder til den kommende sæson.

Fire hold har endnu ikke meldt noget som helst ud: Ud over Haas er det Racing Point Force India, Williams og Toro Rosso.

B.T. har tidligere kunnet fortælle, at forhandlingerne mellem Kevin Magnussen og Haas blandt andet har gået på en forlængelse af kontrakten på yderligere på to år - i stedet for det det ene år, som optionen i danskerens nuværende kontrakt berettiger ham til. Også en lønforhøjelse har været på forhandlingsbordet.

Omvendt har der længe været sået tvivl om, hvorvidt holdkammeraten Romain Grosjean overhovedet skulle fortsætte hos Haas-teamet efter sløje præstationer i foråret. Franskmanden har dog fundet formen på det seneste, og ifølge BBC har får han altså også lov at køre videre for Haas.

Du kan selvfølgelig følge træning, kvalifikation og løb fra den kommende weekend i Singapore her hos B.T.