Formel 1-teamet Toro Rosso skal være klar til at give ikke bare én, men to droppede Formel 1-kørere et comeback i 2019.

Ifølge den franske sportsavis L'Equipe gør Toro Rosso klar til at melde ud ved det kommende grandprix i Rusland, at teamet næste sæson fylder bilerne med russeren Daniil Kvyat og tyske Pascal Wehrlein.

Beslutningen om at hente de to droppede kørere ind i 2019 må siges at være lidt af en overraskelse.

Men omvendt er Daniil Kvyat og Pascal Wehrlein to af de bedste kørere, der lige nu er ledige på markedet.

Daniil Kvyat er på vej tilbage i Formel 1. (Peter Fox/Getty Images/AFP )
Daniil Kvyat er på vej tilbage i Formel 1. (Peter Fox/Getty Images/AFP ) Foto: Peter Fox
Vis mere

Daniil Kvyat har i år arbejdet som udviklingskører hos Ferrari, men han har tidligere været en del af Red Bulls og Toro Rossos talentskole med sæsoner i begge biler.

Pascal Wehrlein har altid tilhørt Mercedes og tyskernes talentprogram. Efter at have vundet det tyske sportsvognsmesterskab i 2015 DTM blev Pascal Wehrlein placeret hos det tidligere Manor-team.

Og senere gik turen forbi Sauber, hvor han i 2017 mistede sit sæde til Charles Leclerc. Pascal Wehrlein offentliggjorde i den seneste uge, at han og Mercedes ikke længere har papir på hinanden, og det ser nu ud til at have åbnet døren helt for, at Pascal Wehrlein kan skifte til Toro Rosso.

I 2018-sæsonen har Toro Rosso-sæderne været udfyldt af Pierre Gasly og Brendon Hartley.

Gasly har allerede sikret sig et sæde hos Red Bull i den kommende sæson, mens det omvendt kan ligne et farvel til Formel 1 for Brendon Hartley, som aldrig rigtig har imponeret i sin tid hos Toro Rosso.

Intet er dog endnu bekræftet.

Der er endnu ni sæder i Formel 1-feltet, der ikke officielt er blevet besat af en kører for 2019-sæsonen.

Racing Point Force India, Haas, Torro Ross og Williams har endnu ingen kørere på plads, mens Sauber mangler en makker til Kimi Räikkönen.