Pietro Fittipaldi fortsætter som reservekører for Kevin Magnussen. Og Haas' Formel 1-mandskab kan stille op i nye farver i den kommende sæson.

Det oplyser teamet over for B.T.

Haas forhandlede hele efteråret med Robert Kubica. Teamchef Günther Steiner ville gerne sikre sig polakkens erfaring og viden til udviklingen af VF20-modellen til den kommende sæson.

Kubica var derfor udset til jobbet som reserve- og simulatorkører for Kevin Magnussen og Romain Grosjean, men i juledagene skrev polakken under på en aftale med Alfa Romeo.

27-årige Kevin Magnussen.
27-årige Kevin Magnussen. Foto: HAMAD I MOHAMMED
Vis mere

Derfor fortsætter Pietro Fittipaldi som Haas' reserve- og simulatorkører.

Den unge brasilianer, der afløste Magnussen ved 2019's sidste Formel 1-test i Abu Dhabi i december, vil kombinere jobbet med en sæson i det japanske Super Formula-mesterskab.

Hvis det var lykkedes Haas at sikre sig Kubica, havde man også fået en stor sponsor. Polakken er nemlig tæt forbundet med olieselskabet PKV Orlen, der nu i stedet bliver medtitelsponsor for Alfa Romeo.

Haas indgik op til sidste sæson en sponsoraftale med energidrikproducenten Rich Energy. Det medførte, at bilerne blev malet i Rich Energys sort/guld-farver.

Pietro Fittipaldi fortsætter som reservekører hos Haas.
Pietro Fittipaldi fortsætter som reservekører hos Haas. Foto: ALBERT GEA
Vis mere

Efter mange kontroverser blev aftalen dog aflyst i efteråret.

Nu venter alle Kevin Magnussen-fans spændt på, hvilke farver Haas-bilerne får i 2020. Vender man tilbage til de oprindelige hvide/grå/røde farver fra 2016-18?

»I må vente og se,« siger Haas-talsmand Stuart Morrison til B.T.

Den nye Haas VF20 præsenteres officielt onsdag morgen den 19. februar på Circuit de Barcelona Catalunya.