Formel 1-teamet Haas befinder sig i en ond spiral.

Weekend efter weekend har Kevin Magnussen og hans amerikanske hold, Haas, store problemer med deres dæk, når der køres Formel 1 rundt omkring i verden.

Og de konstante problemer med bilen er en mental dræber, fortæller Haas-boss Günther Steiner til Motorsport.com.

»At køre ræs sådan her dræber dig. Alle ved, hvordan jeg godt kan lide at køre ræs, og det her er noget andet,« lyder det blandt andet Steiner.

Günther Steiner har haft sit at se til i denne Formel 1-sæson.
Günther Steiner har haft sit at se til i denne Formel 1-sæson. Foto: Dan Mullan
Vis mere

Noget af det, der frustrerer ham allermest, er, hvor hurtigt tingene pludselig kan ændre sig og gå helt galt for holdet i et løb.

»Man kører ud med nye dæk, og så virker de i to omgange, inden temperaturen falder, og man er færdig igen. Vi er altid på kanten med alting, så sker der en lille ting, og vi er væk,« uddyber Haas-bossen.

Frustrationerne er til at tage og føle på, og både Kevin Magnussen og Romain Grosjean - de to kørere i teamet - har haft deres udfordringer med bilen. Ingen af kørerne scorede point i det seneste løb på Monza, og Magnussen måtte sågar udgå.

Det er kommet så vidt, at heller ikke Steiner selv ved, hvor teamet befinder sig i øjeblikket, selvom de har fået svar på, at problemet ikke kun handler om dækkene, men også om andre dele af bilens opsætning.

»Vi er så meget på kanten, at jeg ikke ved, hvor vi er. Bare banetemperaturen kan gøre en forskel og betyde, om vi er inde eller ude (af et løb, red.),« fortæller han.

Der er ikke noget, der tyder på, at Haas når at komme problemerne til livs i denne sæson, og udviklingen er 2020-modellen er også allerede i fuld gang.

I weekenden går turen til Singapore, hvor Kevin Magnussen og Romain Grosjean skal ud og slås for placeringer i mørket.

Du kan følge både træningerne, kvalifikationen og ikke mindst løbet her på bt.dk.