Haas er lidt den frække dreng i Formel 1-feltet.

Det amerikanske hold har det med at irritere konkurrenterne på banen, og det er der en god grund til.

For Haas er ikke nogen 'pushover', hvis man spørger Haas-bossen Günther Steiner, og derfor har det unge hold også skabt røre i andedammen i de to sæsoner, holdet har været med.

»Hvis du skal bage en kage, så er du også nødt til at slå æggene i stykker,« lyder det fra Kevin Magnussens chef til Autosport.

Ikke desto mindre er Günther Steiner sikker på, at Haas stadig er respekteret af konkurenterne i feltet, også selvom respekt ikke er noget, man bare kan kræve.

»Man skal gøre sig fortjent til respekt, vi viser et godt show og gør altid det, vi siger, vi vil gøre,« siger Haas-bossen.

Haas har tidligere gjort sig upopulære hos blandt andre Renault og Force India og særligt irriteret de nærmeste konkurrenter, men det er ikke noget, der går Günther Steiner på:

»Det er jeg ligeglad med. Det er en del af det, vi gør, og man kan ikke undgå det.

Haas er lidt den frække dreng i Formel 1-feltet.
Haas er lidt den frække dreng i Formel 1-feltet. Foto: diego
Vis mere

I 2018-sæsonen konkurrede Haas særligt med Renault, der sluttede lige foran Kevin Magnussens amerikanske hold på en fjerdeplads.

Til marts tages der hul på den nye sæson, når det atter går løs i Melbourne, og umiddelbart tegner det godt for Kevin Magnussen og Haas.

Kevin Magnussens 2018-sæson var præget af et super forår, men til gengæld et knap så godt efterår, hvor holdkammerat Romain Grosjean halede ind på danskeren.

Derfor skal formen også være helt i top, når Magnussen atter sætter sig bag rattet i Haas-raceren til marts.