Günther Steiner gider ikke høre på det.

For Haas-chefen giver ikke meget for kritikken af Kevin Magnussen, der i løbet af sæsonen er blevet beskyldt for at køre for aggressivt.

»Ingen giver noget som helst gratis. Folk siger, at han gør det med vilje. Det passer ikke. Han vil gerne gøre sig bemærket, men han kører ikke aggressivt. Han siger ikke til sig selv: 'Jeg kører lige aggressivt her, for jeg kan ikke bare skubbes til side'. Men det skaber mere kritik fra de etablerede kørere: 'Kommer den her unge fyr nu og fortæller mig, at jeg ikke kan overhale? Jeg brokker mig over det',« fortæller Günther Steiner ifølge Motorsport.com:

»Alle spiller spillet, og det bliver man også nødt til. Jeg kritiserer ikke de andre kørere. De gør bare deres bedste for at knække hans selvtillid, men det kommer de ikke til at lykkes med. Mange af dem er også allerede holdt op, fordi de kan se, at det ikke nytter noget. Han finder sig ikke i noget længere,« fastslår Haas-bossen.

Vis mere

Den 25-årige danske Formel 1-kører har da også været involveret i flere sammenstød. To strafpoint kom i Baku, da han kom lidt for tæt på franske Pierre Gasly. Han var efterfølgende ude og kalde Kevin for ‘den farligste, han nogensinde har kørt imod’.

Kritikken fra konkurrenterne tager Kevin Magnussen dog med ophøjet ro.

»Jeg har stor respekt for de andre kørere - især verdensmestrene, men jeg er virkelig ligeglad med, hvad de synes,« siger danskeren til Autosport.

Vis mere

Han anerkender dog, at han nogle gange træder over stregen. Alligevel skal andres mening ikke betyde noget.

»Jeg er ikke perfekt, og jeg tror heller ikke, at jeg er det. Jeg ved, at jeg laver fejl, og at jeg til tider går over grænsen. Men jeg finder en balance i mig selv og min egen holdning, så jeg ikke bliver påvirket af, hvad andre kørere mener,« fortæller Magnussen.

Formel 1-feltet holder i øjeblikket sommerferie, men vender tilbage i raceren igen den 26. august, når det belgiske grandprix sættes i gang. Inden løbet er Kevin Magnussen placeret på en ottendeplads i VM-stillingen med 45 point.