Haas-teamet er angiveligt detaljer fra at offentliggøre, hvem der skal afløse Kevin Magnussen og Romain Grosjean i 2021.

Således erfarer det normalt troværdige magasin Racer.com, at Haas nu kun er få detaljer fra at offentliggøre Mick Schumacher og russeren Nikita Mazepin som teamets fremtidige kørere.

Teamchef Guenther Steiner bekræfter overfor Racer.com, at Haas har valgt kørerne, men at de endnu ikke er helt klar til at gå offentligt ud med nyheden.

»Vi ved, hvor vi skal hen, og vi er ved at være tæt på at kunne annoncere det. Vi er bare ikke helt klar endnu,« siger han og fortsætter:

»Jeg vil ikke fortælle om de årsager (hvor de ikke er klar, red.), fordi så gør I (pressen, red.) meget ud af det. Når vi er klar, siger vi det. Men vi har ikke travlt for at være ærlig.«

Sagaen om Haas-teamets kørervalg kulminerede, da Kevin Magnussen og Romain Grosjean i forbindelse med løbet i Portugal i oktober måned selv meldte ud, at de ikke skulle fortsætte hos Haas.

Guenther Steiner fortæller, at processen med at vælge nye kørere har kostet tid og kræfter, men det grundlæggende har været spændende.

»Det har været interessant,og jeg har egentlig nydt processen. Det har kostet en del tid og mentalt, men ikke på en dårlig måde. Du er nødt til at tale med en masse mennesker, og du forsøger bare at få det maksimale ud af det i forhold til teamet,« siger han.