De er ikke startet endnu, men de kommer i den nærmeste fremtid: Kevin Magnussens forhandlinger med Haas om en ny kontrakt for 2021-sæsonen.

Magnussen har prøvet det før. Forhandlingerne med McLaren op til hans Formel 1-debut i 2014 blev varetaget af hans daværende manager Dorte Riis. Da han i 2016 skrev kontrakt med Renault, var samarbejdet med Riis for længst afsluttet, og i stedet spillede hans loyale forretningspartner Anders Holch Povlsen en central rolle.

Da han i 2018 indgik sin nuværende aftale med Haas, fik han hjælp af både Tom Kristensens tidligere rådgiver Morten Tinggaard og Romain Grosjeans manager, Martin Reiss. Da vil sammen med Holch-Povlsen også komme på banen i de kommende uger.

Kevin Magnussen fortæller her eksklusivt til B.T., hvordan han forventer, at de kommende kontraktforhandlinger med Haas vil komme til at foregå.

»Det vil starte med nogle telefonsamtaler, som så bliver til noget mere konkret, der bliver skrevet ned på papir. Så sætter man sig ned og snakker videre. Det er en ganske lang proces. Det er ikke noget, der sker hen over en uge. Man forhandler selvfølgelig om lønnen, men også om alle mulige andre finurligheder i kontrakten – ofte noget juridisk, som jeg ikke rigtig blander mig i. Det kan tage lang tid, og derfor ville det undre mig, hvis der bliver noget underskrevet inden for de nærmeste uger.«

Med udsigt til, at 2021 kan blive endnu en 'mellemsæson' for Haas, har teamchef Guenther Steiner antydet, at de kørere, man hyrer til næste år, også vil være i teamet i 2022.

Hertil siger Magnussen:

»Det ville være rart at få to år på plads – men det er ikke afgørende.«