Kevin Magnussens sæson kan deles op i to, hvis man vil være helt grov.

Den første del, hvor han imponerede stort - og så de sidste otte løb, hvor gassen gik lidt af ballonen.

Og sådan en sæson hos et team som Haas kan alligevel give en plads i top-10, hvis man spørger brugerne af det anerkendte motorsportssite Autosport.

Her er Kevin Magnussen rangeret som nummer 10 i Formel 1-feltet i 2018.

Ferraris Kimi Raikkonen og Kevin Magnussen.
Ferraris Kimi Raikkonen og Kevin Magnussen. Foto: PAULO WHITAKER
Vis mere

En plads under sin position som nummer ni i feltet målt på point. Men stadig en fornem placering, når man tænker på, at Magnussen hverken var i top-10 blandt teambosserne eller kørerne i Formel 1.

'Magnussen var en af frontløberne i den første del af sæsonen - han kæmpede i toppen af læserkaraktererne, da han havde en god start på året, mens holdkammeraten Romain Grosjean havde problemer,' skriver Autosport i sin forklaring på Kevin Magnussens placering som nummer 10.

Kevin Magnussen har i sæsonens 21 grandprixer scoret et gennemsnit på 7,15 hos Autosports brugere, der stemmer efter hvert løb.

Og efter det første grandprix i Australien var Magnussen helt i top med karakteren 9,3.

Det faldt dog markant i den sidste del af sæsonen, hvorfor Magnussen må tage til takke med en placering noget længere nede ad listen.

'Magnussens gennemsnitskarakter var 8,16 efter de første fem løb, og så sent i sæsonen som Belgiens Grand Prix var han stadig på 7,78 i gennemsnit, hvilket ville have givet ham andenpladsen på den her liste, hvis han havde holdt det.'

'Men hans karakterer i de sidste otte løb i sæsonen var kun 6,15, hvilket blandt andet inkluderede karakterer på 4,8 og 4,3 i Singapore og Japan,' skriver Autosport.

I toppen af listen over de bedste Formel 1-kørere i 2018 har Autosports brugere verdensmesteren Lewis Hamilton fra Mercedes som nummer et, mens Charles Leclerc fra Sauber og Daniel Ricciardo fra Red Bull følger lige efter.