Kevin Magnussen har fået fint besøg i Spa-Francorchamps, hvor han søndag kører Belgiens Grand Prix.

Nikolaj Lie Kaas ankom søndag formiddag, og er gæst hos Haas-teamet.

Den danske skuespiller var tydeligvis imponeret af hele Formel 1-setuppet, og tog masser af billeder, da han inden løbet kom ind i pitten.

Danske Kevin Magnussen starter som nummer otte i Belgien, mens holdkammeraten Romain Grosjean starter lige bagefter som nummer ni.

Nicolai Lie Kaas er kommet til Spa-Francorchamps for at heppe på Kevin Magnussen i Belgiens Grand Prix.
Nicolai Lie Kaas er kommet til Spa-Francorchamps for at heppe på Kevin Magnussen i Belgiens Grand Prix. Foto: Foto: Grand Prix Photo
Vis mere

Efter fredagens træning var der ikke lutter tilfredshed at spore hos danskeren.

For den var præget af problemer, og selvom han er sikker på en plads i Formel 1-feltet næste år, lagde Kevin Magnussen ikke skjul på, at han ikke vil acceptere sin nuværende position i midterfeltet på sigt.

Han vil længere frem.

»Det er ikke min drøm at køre Formel 1 – det er min drøm at blive verdensmester,« sagde Kevin Magnussen til B.T. og fortsatte:

»Men da jeg kom ind i Formel 1 opdagede jeg, at køreren betyder endnu mindre end jeg troede. Det skal ændres, for jeg føler, at jeg kan opnå bedre resultater, end det har været tilfældet indtil nu,« sagde danskeren.

I de seks år Magnussen har kørt Formel 1, har andre og yngre konkurrenter som Max Verstappen, Charles Leclerc og senest Alexander Albon overhalet ham indenom og fået chancen i et topteam.

»Jeg er ikke jaloux på dem – de fyre, der har fået chancen, har også fortjent den. Men jeg fortjener den også, og derfor er jeg misundelig,« fortalte Kevin Magnussen ærligt.

Løbet starter klokken 15.00, og det kan følges LIVE her på bt.dk.