»Det er unødvendigt.«

Sådan siger Kevin Magnussen om det sammenstød, han og holdkammeraten Romain Grosjean havde på Hockenheimring søndag eftermiddag.

I et grotesk regnvejrsløb endte de to med at ramme hinanden på hjulene på et tidspunkt, hvor Grosjean lagde an til overhaling.

Kevin Magnussen mener dog, at det var franskmandens skyld.

»Jeg ved ikke, hvor det er, vi skal ... Sagen er, at vi ikke er blevet bedt om at lade være med at køre ræs. Så jeg prøver ligesom at køre meget konsekvent og går ind og lukker. Da vi bremser, drejer han ind. Det er ham, det drejer ind i mig. Vi rammer kun på hjulene, så der ikke sker noget, men det er stadig bare unødvendigt,« siger Kevin Magnussen til TV3 Sport kort efter løbet.

Interviewet med Kevin Magnussen kan du se øverst i artiklen.

I TV3 Sports dækning lød det fra kommentatorerne Jens Hansen og John Nielsen, at Kevin Magnussen ikke så godt ud i den pågældende situation.

Det var Romain Grosjean i hvert fald enig i. Både han og Kevin Magnussen var hurtigt på teamradioen efter sammenstødet, og franskmanden havde ikke pæne gloser tilovers for sin holdkammerat.

På våde veje udgik flere kørere – her udgår Charles Leclerc (rødt), mens Lewis Hamilton akkurat undgik det helt store sammenstød med barrieren.
På våde veje udgik flere kørere – her udgår Charles Leclerc (rødt), mens Lewis Hamilton akkurat undgik det helt store sammenstød med barrieren. Foto: CHRISTOF STACHE
Vis mere

»Den gut er utrolig. Han lærer det aldrig,« sagde Romain Grosjean under løbet. Læs mere her, hvor du også kan se situationen og de to køreres umiddelbare reaktion på banen.

Der var ingen skader på de to Haas-køreres racere søndag, men det var der i England for to uger siden, hvor de to også kørte sammen, og begge måtte udgå.

Det vilde regnvejsløb endte i komplet kaos, hvor både Valtteri Bottas og Charles Leclerc udgik, og Lewis Hamilton endte på 11.-pladsen lige bag Kevin Magnussen.

Løbet blev vundet af Max Verstappen fra Red Bull, der kom i mål foran Sebastian Vettel fra Ferrari og Daniil Kvyat fra Toro Rosso.