Kevin Magnussen er tydeligt glad på Anders og Anne Holch Povlsens vegne.

»Jeg synes det er helt fantastisk. De fortjener al lykke i verden,« siger Kevin Magnussen.

Den danske racerkører reagerer på, at hans mangeårige ven og sponsor og hans hustru onsdag blev forældre til to tvillingepiger.

Det sker mindre end et år efter parret mistede tre af deres dengang fire børn ved et terrorangreb på Sri Lanka.

»Det er utroligt, som de har håndteret det her. De er virkelig to stærke mennesker – absurd stærke. Og de har dealet med den her situation på en helt utrolig måde,« siger den danske Formel 1-kører, der har Anders Holch Povlsens Jack & Jones som sponsor på sin bil og køredragt.

»Nu har de sat to nye liv i verden – inden for et år af tragedien. Jeg kan kun sige, at jeg ønsker dem alt det bedste.«

Det var altså i går, at ejeren af Bestseller-koncernen kom med beskeden om familieforøgelsen.

»Onsdag den 11. marts er Anne og Anders Holch Povlsen blevet forældre til to velskabte tvillingepiger efter et fint graviditetsforløb og en fødsel uden komplikationer,« lød det i en udtalelse fra Anders Holch Povlsens privatsekretær, Kristine Mønster:

Kevin Magnussen er klar til første grandprix i Australien.
Kevin Magnussen er klar til første grandprix i Australien. Foto: ALBERT GEA
Vis mere

»Familien glæder sig ubeskriveligt over de to små mirakler, både til at lære dem at kende og til, at de bliver en livsbekræftende og glædelig del af familien.«

Kevin Magnussen befinder sig i øjeblikket i Australien, hvor årets første Formel 1-weekend venter forude på Albert Park.

Her ser årets første grandprix stadig ud til at skulle afvikles, selv om coronovirussen har lagt store dele af verden ned. Det har eksempelvis også påvirket den danske racerkørers Haas-team.

Her er fire ansatte nu i karantæne på grund af mistanke om smitte.