Kevin Magnussen kører lige nu som en drøm i Formel 1-testene på banen i Barcelona. Her har han de seneste dage sat nogle af feltets hurtigste tider og givet masser af håb for Haas i den kommende sæson.

Men der har også været mørkere tider for den danske Formel 1-stjerne, og i et alternativt interview med mediet Formula Passion kigger Kevin Magnussen tilbage på sin karriere i billeder.

Et af de billeder er fra præsentationen af Fernando Alonso og Jenson Button som førstekørere hos McLaren, mens Magnussen måtte tage en sæson som reservekører. Det billede, du kan se herunder.

Hondas Motrosport-chef Yasuhisa Arai sammen med Jenson Button, Kevin Magnussen, Fernando Alonso og direktør Ron Dennis, da McLaren-Hondas team blev præsenteret inden 2015-sæsonen.
Hondas Motrosport-chef Yasuhisa Arai sammen med Jenson Button, Kevin Magnussen, Fernando Alonso og direktør Ron Dennis, da McLaren-Hondas team blev præsenteret inden 2015-sæsonen. Foto: MCLAREN-HONDA
Vis mere

»Ikke en god dag. Jeg vidste, at jeg havde mistet mit sæde til Jenson bare et par timer før det her billede. Og jeg troede, at jeg skulle køre for McClaren, og jeg troede, at Jenson ville gå på pension, men sådan gik det ikke.«

»Du kan se udtrykket i Ron Dennis' ansigt. Det gik heller ikke, som han ville have det. Jeg kan godt kigge på det her billede nu og smile, men det var en dårlig dag. For at være ærlig var jeg ret sikker på, at jeg skulle køre den anden bil, men der skete ting og sager i McLarens bestyrelse, og det endte på en anden måde, end jeg havde forventet,« siger Magnussen til det italienske medie.

LÆS OGSÅ Magnussen fortsætter med at imponere: Sætter næstbedste tid

Det er dog ikke kun kedelige billeder, Kevin Magnussen må forholde sig til. Der er også gode stunder som med far Jan Magnussen som lille knægt. og da han vandt World Series med Renault.

Og ikke mindst, da Kevin Magnussen i sit første Formel 1-løb nogensinde kørte sig direkte ind på en podieplads som nummer tre. En plads, der siden blev korrigeret til en andenplads, da Daniel Ricciardo blev diskvalificeret. Det billede kan du se herunder.

»Mit første løb i Formel 1, min første podieplads og min eneste podieplads indtil videre.  Selvom jeg formelt set endte som nummer to, føler jeg stadig, at jeg sluttede som nummer tre. Men det var en speciel dag for mig. Det var en surrealistisk oplevelse, et vildt øjeblik,« siger Kevin Magnussen.