Kevin Magnussen endte i ballade på en dag, hvor Haas-teamet kæmpede om ikke at være dårligst af alle.

For kendsgerningen efter de to træninger i Singapore var, at Haas lå langt efter resten af feltet.

Kevin Magnussen sluttede dagen af på 19.pladsen. Han var hurtigere end Williams Robert Kubica, men langsommere end unge George Russel i den anden Williams-racer.

Meget bedre gik det ikke Kevin Magnussens teamkammerat Romain Grosjean, der kæmpede sig ind på 17. pladsen.

Ikke just opløftende for det lille amerikanske Formel 1-hold, som endnu ikke ser ud til at have fundet forklaringen på, hvorfor bilen bliver stadig dårligere.

Kevin Magnussen oplevede også et af fortidens spøgelser på gadebanen i Singapore, hvor han stødte sammen med en gammel rival i mexicanske Sergio Perez.

De to har aldrig fundet melodien på Formel 1-banerne, og fredag var ingen undtagelse.

I anden frie træning lå Sergio Perez og varmede op til en hurtig omgang, hvilket skete i et langsomt tempo. Det harmonerede ikke med Kevin Magnussen, som kom flyvende bagfra.

Danskeren ville ikke vente på, at Sergio Perez fik fart i Racing Point-raceren og forsøgte at gå udenom på den smalle bane.

Den manøvre enten så eller ville mexicaneren ikke finde sig i, og han trak til højre og kom i vejen for Kevin Magnussen, som ramte væggen.

Bataljen gav sure opstød hos begge kørere over radioen, og løbets dommere meddelte herefter, at de ser på episoden efter træningen, hvor der er mulighed for en straf til Kevin Magnussen eller Sergio Perez.

Hurtigst var Lewis Hamilton i sin Mercedes foran Red Bulls Max Verstappen og Ferraris Sebastian Vettel.