Kevin Magnussen blev nummer 16 i Ungarns Formel 1-grandprix, som Max Verstappen vandt.

Kevin Magnussen havde fået opgraderet sin Haas-racer til Ungarns Formel 1-grandprix, men det endte ikke med at give afkast med det samme.

Søndag blev danskeren således nummer 16 efter at have startet som nummer 13 i løbet på Hungaroring. Magnussens holdkammerat, Mick Schumacher, som ikke havde fået sin bil opgraderet, blev nummer 14.

I topstriden er det efterhånden svært at se andre end Max Verstappen blive verdensmester. Hollænderen tog søndag sin ottende sejr i 13 løb i denne sæson.

Verstappen, som ellers startede helt tilbage som nummer ti, vandt foran Mercedes-duoen Lewis Hamilton og George Russell.

Løbet blev endnu en nedtur for Ferrari, der med Carlos Sainz og Charles Leclerc startede som nummer to og tre, men endte som fire og seks.

Formel 1 går nu på en fire uger lang sommerpause, inden sæsonen genoptages med Belgiens grandprix på Spa-banen 28. august.

Efter en god start hoppede Kevin Magnussen hurtigt tre pladser frem til tiendepladsen.

Desværre for danskeren blev hans frontvinge beskadiget efter en berøring med en anden bil allerede på første omgang. Det førte til, at Magnussen blev tvunget i pit for at få en ny frontvinge.

Det sendte Magnussen tilbage som bageste mand, og så kunne han begynde forfra i jagten på top-10 og point.

Magnussen kom dog ikke rigtigt nogen vegne. De hårde dæk, han havde fået på, var ganske enkelt ikke specielt hurtige. Halvvejs i løbet var danskeren blot kommet to pladser længere frem, inden Magnussen til sidst endte på 16.-pladsen.

I kampen mellem de store kanoner startede begge Red Bull-biler efter en usædvanlig dårlig kvalifikation langt tilbage som nummer 10 og 11. Men Max Verstappen og Sergio Perez fik hurtigt kæmpet sig længere frem.

Helt forrest holdt George Russell, der startede på pole position, i sin Mercedes fast i førstepladsen frem til omgang 31, hvor Charles Leclerc suste forbi i sin Ferrari.

Løbet så egentlig ud til at have sat sig, men lidt over halvvejs blev posen rystet i forbindelse med den anden pitstoprunde.

Max Verstappen overhalede Charles Leclerc, men efter en kørefejl tog hollænderen en snurretur i sin Red Bull, og så røg Leclerc forbi igen. Det holdt dog kun et par omgange.

Verstappen var på medium-dæk, mens Leclerc var kommet på de hårde, der tydeligvis ikke var særligt effektive på den ungarske asfalt, og monegaskeren kunne slet ikke matche hollænderens fart.

Dermed måtte Charles Leclerc og Ferrari igen gå slukørede fra et løb. Leclerc jagter Max Verstappen i toppen af VM-stillingen, men har nu i adskillige løb i sæsonen på forskellige måder smidt gode muligheder væk.

Verstappen fører kampen om verdensmesterskabet med 80 point ned til Leclerc på andenpladsen.

Og du kan genopleve Kevin Magnussen og de andre Formel 1-stjerner på Hungaroring i LIVE-bloggen her: