Kevin Magnussen lader op til kulminationen på de hårdeste uger i Formel 1-historien: Efter Frankrigs og Østrigs grandprixer i de to seneste weekender er det nu tid til Storbritanniens Grand Prix. Der er aldrig tidligere kørt tre VM-løb i tre weekender i træk, og hele Formel 1-folket på Silverstone-banen virker udmattede.

»Men det er fint med mig,« insisterer Magnussen.

»OK - det er hårdt mentalt. Man skal sørge for at slappe af i hovedet mellem løbene. En grandprix-weekend er utrolig intens og indebærer en masse pres. Så man skal huske at slappe mentalt af – og selvfølgelig stadig passe den fysiske træning. Men det er ikke hård træning – mere et spørgsmål om at holde formen ved lige. Og i alle tilfælde er den bedste træning at køre bilen, og det gør vi jo hver uge i øjeblikket. Men for mekanikerne, der også skal flytte al materiellet fra den ene bane til den anden, er det uhyggeligt hårdt. De knokler virkelig! Vi kørere har det nemt,« fortsætter han.

Magnussen og hans teamkammerat Romain Grosjean blev henholdsvis nummer fem og fire i sidste weekend på Red Bull Ring i Østrig.

»Vi forventede, at Østrig ville være et godt løb for os – og det viste sig at holde stik. Vi fik 22 point med hjem. Det var mere end vi havde regnet med, for to Mercedes´er og en Red Bull fik problemer. Men vi var helt klart ’best-of-the-rest’.«

»Jeg tror, det bliver tættere her i Silverstone. I Østrig var vi mindst et halvt sekund pr omgang foran vores nærmeste konkurrent i midterfeltet, men sådan bliver det ikke her. Det er en helt anden bane, og Østrig var nærmest den perfekte bane for os. Og husk at Renault var rigtig stærke her sidste år. Men lad os nu se: Jeg tror stadig, vi kan slås med dem. Men kampen bliver hårdere end i Østrig.«