Kevin Magnussen kørte et flot løb og blev nummer ni i Rusland, selvom han modtog en straf undervejs.

Den danske racerkører tog revanche for sin kiksede kvalifikation og kørte et af sæsonens bedste løb i Haas-raceren.

Kevin Magnussen sluttede faktisk på 8. pladsen, men grundet en fem-sekunders straf mod slutningen af løbet, måtte han afgive en enkelt placering til McLarens Lando Norris.

Danskerens straf kom efter, at han røg af banen under en duel mod Sergio Perez. Den tabte Kevin Magnussen, da han overbremsede raceren og derfor skulle køre en bestemt rute gennem nogle kegler for at komme tilbage på banen.

Men det gjorde Kevin Magnussen ikke, og selv om han ikke vandt noget på at køre udenom keglerne, så slog dommerne ned på det alligevel.

Straffen skal dog ikke tage noget fra det overraskende resultat af danskeren, som dermed scorede de første VM-point i fem løb eller godt tre måneder.

Den kedelige pointtørke blev således brudt, og derfor må det være en god følelse, som Kevin Magnussen forlader Sotji og Ruslands Grand Prix med.

Hvor Kevin Magnussen havde et solidt løb, blev søndagen anderledes skidt for Romain Grosjean, som udgik på løbets første omgang, da han blev ramt i sving to umiddelbart efter starten.

Vinderen af løbet blev Mercedes' Lewis Hamilton foran teamkollega Valtteri Bottas og Ferraris Charles Leclerc.

Apropos Ferrari var der igen intern ballade mellem Charles Leclerc og Sebastian Vettel.

Her var der åbenbart indgået en aftale om, at Leclerc skulle ofre sin start for at give Vettel en såkaldt 'slipstream' på startgridden for derefter at få positionen tilbage.

Den første mission lykkedes, men da der skulle byttes positioner igen, afviste Sebastian Vettel at falde tilbage.

Men da tyskeren senere i løbet pittede, strøg Leclerc forbi. Og for at gøre ondt værre, gik Sebastian Vettels Ferraris i stykker, og han udgik derefter med teknisk defekt.

Genoplev løbet i livebloggen herunder.