Nikita Mazepin blev 1. december præsenteret som ny mand hos Formel 1-teamet Haas, men nu er han allerede blevet afsløret i noget af en brøler.

Russeren har således delt en video på sin Instagram, hvor man kan se ham sidde på passagersædet i en bil. Kort efter vender kameraet sig om på bagsædet, og man kan se ham gramse på en kvindes bryst.

Kvinden tager derefter fat om den hånd, der befamler hende, inden hun strækker sin langemand mod kameraet.

Videoen blev lynhurtigt slettet igen, men nettet glemmer aldrig og flere havde allerede delt den på de sociale medier. Det får nu hovedpersonen selv til at gå ud med en offentlig undskyldning.

Screenshot af den nu slettede Instagram-video.
Screenshot af den nu slettede Instagram-video.
Vis mere

'Jeg vil gerne undskylde. Både i forhold til min egen upassende opførsel og det faktum, at det blev delt på sociale medier,' skriver 21-årige Mazepin på sin Twitter-profil.

Han tilføjer, at han er ked af, at han har sat Haas i et dårligt lys, og at han må 'holde sig på et højere niveau som Formel 1-kører.'

»Jeg lover, jeg vil lære af det,« afslutter den nuværende Formel 2-kører sit opslag.

Haas har ligeledes reageret på hændelsen og tager afstand fra videoen.

'Haas tolererer ikke Nikita Mazepins opførsel i den video, der for nylig er delt på hans sociale medier. Derudover er selve det faktum, at videoen blev delt, afskyeligt for Haas,' skriver de og tilføjer:

'Sagen behandles internt. Der kommer ikke flere kommentarer på nuværende tidspunkt.'

Nikita Mazepin og Mick Schumacher har overtaget de to sæder hos det amerikanske Formel 1-team, der dermed inden længe siger farvel til Romain Grosjean og danske Kevin Magnussen.