Kevin Magnussen var ikke helt tilfreds efter søndagens grandprix i Belgien.

Den danske Formel 1-kører sluttede som nummer 12, og han ærgrede sig over den strategi, han og Haas-teamet valgte at gå med.

»Vi var håbløst langsomme på det første stint. Jeg troede ligesom, at det ville være endnu et af de løb, hvor der ikke er nogen chance for noget som helst,« lød det fra Kevin Magnussen efter løbet til TV3 Sport.

Og Magnussen påpegede blandt andet sin og teamets beslutning om ikke at skifte dæk noget før som en af grundene til, at det ikke blev nogen mindeværdig weekend.

Kevin Magnussen sluttede som nummer 12 i Belgien.
Kevin Magnussen sluttede som nummer 12 i Belgien. Foto: JOHANNA GERON
Vis mere

»Vi blev ude for at håbe, at der kom en safetycar. Så kommer vi ud på C2-dækket og kører egentlig sindssygt hurtigt, altså det gule dæk, og jeg var meget hurtigere end de andre (kørere på C2-dæk, red.). Så jeg skulle jo nok have været ude på det dæk noget før, men det er nemt nok at sige nu – det kunne man ikke vide.« SE HELE INTERVIEWET ØVERST I ARTIKLEN.

»Så ja. Endnu et af de her lidt tarvelige løb,« lød det fra Magnussen.

Søndagens grandprix blev vundet af Ferraris Charles Leclerc, der fik sin første sejr i Formel 1 nogensinde.

Leclerc vandt løbet på Spa-banen i Belgien oven på det tragiske dødsfald, der fandt sted lørdag i Formel 2.

Her mistede køreren Anthoine Hubert livet i en forfærdelige ulykke.

»På den ene side udlever jeg en drøm, jeg har haft siden barndommen, og på den anden side har det været en meget svær weekend,« lød det blandt andet fra Leclerc, umiddelbart efter han havde krydset målstregen.

Anthoine Hubert var regerende mester i GP3. Han rykkede i år op i Formel 2 og blev samtidig optaget i Renault Sport Academy, hvor også danske Christian Lundgaard er med.

I søndagens løb på Spa sluttede Lewis Hamilton som nummer to, og holdkammeraten fra Mercedes kørte sig ligeledes på podiet, på en tredjeplads.