Danske Christian Lundgaard blev nummer to i årets anden udgave af esports-udgaven af Formel 1.

Den unge dansker deltog i løbet for Renaults Formel 1-team, og det gjorde han flot.

Således kørte Christian Lundgaard i mål på andenpladsen – kun overgået af supertalentet Charles Leclerc fra Ferrari.

Esports Formel 1 er kommet i stand, fordi corona-krisen forhindrer det rigtige Formel 1 i at køre på banerne rundt om i verden.

Mange af de 'rigtige' Formel 1-kørere er med i esportsfeltet, men hos Renault fik Christian Lundgaard muligheden i stedet for Daniel Ricciardo og Esteban Ocon.

Danskeren, som selv skal køre Formel 2 i denne sæson, var flyvende i kvalifikationen og tog en forrygende pole position foran Charles Leclerc.

Christian Lundgaard fik dog fem strafsekunder, og dermed måtte han starte lidt længere tilbage.

Men det stoppede ikke danskeren, som kørte op gennem feltet og erobrede andenpladsen efter en hård og flot kamp med feltets anden Leclerc – Arthur – som er Charles Leclercs lillebror i en Ferrari.

Christian Lundgaard kunne dog ikke hente Charles Leclerc, som var kommet for langt væk.

Lundgaard holdt engelske George Russel bag sig på tredjepladsen, men også kørere som Jenson Button, Antonio Giovinazzi, Stoffel Vandoorne, Louis Delatraz og Alex Albon.

Hvis nogen undrer sig over, hvor Kevin Magnussen sluttede i feltet, så har han takket nej til at køre med i esports-Formel 1.

Christian Lundgaard kørte i øvrigt løbet fra sin computer-simulator hjemme hos sin far, den tidligere rally-kører Henrik Lundgaard, i den jyske by Hedensted.