Den danske racerstjerne Kevin Magnussen bader i rosende ord.

Den 29-årige dansker har modtaget positive ord fra nær og fjern i forbindelse med sit eventyrlige Formel 1-comeback, der indtil videre har kastet 15 VM-point af sig.

Og nu byder en tidligere Formel 1-stjerne og sand legende i amerikansk motorsport sig til med flere superlativer.

»Kevin Magnussen har været helt utrolig.«

Juan Pablo Montoya (venstre) med Formel 1s mangeårige boss, Bernie Ecclestone, og rivalerne Michael Schumacher og Kimi Räikkönen i 2003.
Juan Pablo Montoya (venstre) med Formel 1s mangeårige boss, Bernie Ecclestone, og rivalerne Michael Schumacher og Kimi Räikkönen i 2003. Foto: JEFF HAYNES
Vis mere

Ordene kommer fra Juan Pablo Montoya til VegasInsider.

»Jeg har altid været kæmpe fan af ham, og han gør et fantastisk arbejde,« fortsætter colombianeren, der i 2000erne var en af Michael Schumachers skarpeste konkurrenter.

Her vandt han syv Formel 1-grandprixer for Williams og McLaren, inden han midt i 2006-sæsonen blev smidt ud af sidstnævnte team og kickstartede karrieren i Nascar i USA.

To gange har Montoya vundet det legendariske Indianapolis 500, der er et af motorsportens allermest prestigefyldte løb.

»Haas er interessant, fordi de har været virkelig stærke,« fortsætter han og understreger, at Magnussens holdkammerat Mick Schumacher skal steppe op.

»Magnussen er en rar fyr. Han er ikke typen, der forsøger at løbe om hjørner med dig, så Schumacher kan lære meget af Magnussen.«

Kevin Magnussen og Mick Schumacher skal forsøge at fortsætte Haas' gode sæsonstart, når Miamis helt nye bane lægger asfalt til verdens hurtigste racerkørere søndag klokken 21.30 dansk tid.