Fra dårligt til værre.

Sådan kan man godt beskrive situationen i Haas-teamet for øjeblikket.

Søndag toppede nedturen, da både Kevin Magnussen og Romain Grosjean udgik efter at være kørt sammen på første omgang på Silverstone. Og det gik ikke ubemærket hen.

Nu bliver de to kørere nemlig hånet på deres sponsor, Rich Energys, Twitter-profil, der angiveligt styres af William Storey.

»Glimrende start, drenge,« skriver Rich Energy på sin Twitter-konto, som altså formodes at være styret af firmaets kontroversielle direktør, William Storey, der lige nu forsøges fjernet af investorer.

Farcen, som udspiller sig for Haas og sponsoren Rich Energy for øjeblikket, begyndte, da Rich Energy sent onsdag på Twitter meddelte, at man på grund af teamets manglende resultater ophævede sponsoraftalen med Haas.

Men det viste sig ikke at være tilfældet, og så startede forvirringen for alvor. For efterfølgende meldte både Rich Energy og Haas ud, at samarbejdet mellem sponsoren og holdet fortsætter.

Tweetet kom fra Rich Energys direktør, Williams Storey, der angiveligt var blevet fyret tidligere på ugen.

Selv om energidrikproducentens ejere torsdag meddelte, at sponsorsamarbejdet fortsætter, og at Storey vil blive fjernet fra sit job, dukkede der efterfølgende et nyt kontroversielt tweet op fra firmaet.

Her meddelte Storey, at han stadig kontrollerer Rich Energy, og at han har fuld støtte fra alle selskabets vigtigste aktionærer.