Der er fart over feltet, når Kevin Magnussen sætter sig i sin Formel 1-racer og brænder benzin af på racerbanerne.

Derfor er det da også naturligt at tro, at den danske Formel 1-kører vælter sig i hurtige biler i sin egen private garage.

Og selv om han da også har et par stykker - heriblandt en Ferrari - holdende i Danmark, så er det et helt andet køretøj, han bruger mest hjemme i London.

»Vi har en BMW 6-serie, men vi bruger den ikke rigtig. I London er der så meget trafik, så jeg har en Vespa (en scooter, red.),« fortæller Kevin Magnussen i 'Top Gear'-afsnittet, som du kan se et lille klip fra øverst.

Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen. Foto: ALBERT GEA
Vis mere

Når Kevin Magnussen til gengæld er hjemme i Danmark, er det nogle lidt andre hestekræfter, der fylder i garagen.

»Jeg har en gammel Porsche 930 fra 1978, og så har jeg lige fået en Ferrari hjem, en 488 Pista,« lyder det fra Magnussen, der også løfter sløret for, hvordan han egentlig er som privatbilist.

De fleste Formel 1-fans har nok stiftet bekendtskab med danskerens temperament, der til tider har ført ham ud i kontroversielle situationer på diverse racerbaner rundt omkring i verden.

Men temperamentet er ikke noget, han tager med sig, når han kører privat. I hvert fald ikke ifølge ham selv.

»Jeg synes ikke, jeg er hidsig i trafikken. Det synes jeg ikke. Jeg synes, at andre folk er rigtig hidsige,« siger Magnussen med et smil, der dog tilføjer:

»Jeg har fået nogle hilsener på vejen, men jeg prøver at køre pænt.«

Kevin Magnussen må i øjeblikket nøjes med at køre rundt på vejene, da Formel 1-sæsonen 2020 endnu ikke er skudt i gang på grund af coronakrisen.

Hele 'Top Gear'-afsnittet med Kevin Magnussen udkommer torsdag 16. april på DPlay.