Vi ved endnu ikke, om hverken Kevin Magnussen eller holdkammeraten Romain Grosjean har et sæde hos Haas i næste sæson.

TV3 Sports Formel 1-ekspert John Nielsen fortalte tirsdag til B.T., at der må være en forlængelse med Kevin Magnussen på vej.

Og også BBC's Formel 1-ekspert Andrew Benson er sikker på, at Kevin Magnussen og Romain Grosjean allerede har en aftale for 2019 klar med Haas-teamet.

Alligevel er Haas et af de hold, der ikke har meldt noget ud endnu, og når Günther Steiner taler om Magnussens franske holdkammerat, lader det til, at der ikke er taget nogen beslutning endnu.

I et interview med Motorsport.com indikerer Steiner, at han gerne vil se mere af Grosjeans nuværende form, før han kan vide sig sikker på en forlængelse.

»Det, vi behøver at se fra ham, er, at han bliver på sit nuværende niveau, og at det ikke går op og ned, udsvingene. Man har altid udsving, men det handler om, hvor meget man svinger. Jeg synes, han gør det rigtig godt lige nu,« siger Günther Steiner ifølge mediet.

B.T. har været i kontakt med Haas, der siger, at der ikke kommer nogen afklaring på Haas-besætningen i den kommende weekend, hvor Formel 1 rammer Singapore.

Romain Grosjean har foreløbigt skrabet 27 point sammen, hvilket giver ham en 14.-plads i VM-stillingen. Kevin Magnussen ligger nummer otte med 49 point.