Formel 1-feltet til 2020-sæsonen er nu på plads.

Torsdag er det sidste ledige sæde blevet besat, da Williams-teamet endelig har taget en beslutning.

Det bliver (ikke overraskende) Nicholas Latifi, der får lov at debutere i sporten i den kommende sæson - han udgør dermed kørerduoen sammen med George Russell.

Den 24-årige canadier afløser den polske veteran Roberto Kubica, der kun fik et år hos teamet efter sit comeback til Formel 1.

Det var ventet, at Nicholas Latifi ville blive forfremmet til et fast sæde. Han har i 2019-sæsonen været reserve for Williams-holdet og har fået køretid ved seks træninger forud for grandprixer.

»Alle hos Williams har været enormt imponeret af det, som han har præsteret i år i Formel 2,« lyder det fra teamchef Claire Williams:

»Nicholas er blevet er veletableret og respekteret medlem af Williams, og vi ser frem til at se ham træde ind i en ny rolle, så vi kan kæmpe os tilbage i midterfeltet.«

Der er dog et stykke derop.

Williams-racerne har i denne sæson udgjort agterlanterne i Formel 1-feltet i løb efter løb efter løb.

Selv glæder den kommende Formel 1-debutant sig til at komme i gang.

»Jeg ser frem til rejsen forude med holdet, og jeg glæder mig til at få min Formel 1-debut ved Australiens Grand Prix i 2020,« siger han.

2020-sæsonen begynder 15. marts. Allerede i den kommende weekend er der dog mere Formel 1. Her slutter 2019-sæsonen i Abu Dhabi - og du kan selvfølgelig følge træning, kvalifikation og race live her hos B.T. samt chatte med vores Formel 1-korrespondent Peter Nygaard.