Kevin Magnussen scorede et fantastisk resultat i Bahrains Grand Prix, hvor han sluttede på en forrygende femteplads. Ferraris Sebastian Vettel vandt løbet.

Danskeren kørte et af karrierens største resultater hjem i et løb, der udviklede sig til et vildt drama. Her sluttede Kevin Magnussen som nummer fem efter at have indledt løbet på sjettepladsen.

Triumfen var en kæmpe forløsning for både ham og Haas-teamet, efter den ærgerlige udgang på sæsonpremieren i Australien, hvor både danskeren og holdkammerat Romain Grosjean begge måtte udgå. I Bahrain sluttede Kevin Magnussen i øvrigt langt foran teamkammeraten Romain Grosjean,der endte helt nede på 15. pladsen.

Kevin Magnussen fortsætter med sin flotte femteplads den overraskende form i 2018-sæsonen, hvor Haas-teamet har taget alle med storm. Danskeren jagtede længe fjerdepladsen, men han kunne ikke hente den unge franskmand Pierre Gasly, som tog en sensationel fjerdeplads i løbet i sin Toro Rosso.

Undervejs i løbet var der masser af drama. Begge Red Bull-racere udgik allerede på de første omgange, mens Kimi Raikkönen udgik efter et kaotisk pitstop, hvor en Ferrari-mekaniker så ud til at komme slemt til skade og senere blev fragtet til hospitalet.

Kevin Magnussen havde flere vilde dueller i løbet. På første omgang hamrede han sammen med Renaults Nico Hülkenberg, uden at det dog ødelagde bilerne. Han blev også bremset af sin teamkammerat Romain Grosjean, som på overraskende vis valgte at spærre for danskeren, selvom franskmanden var på vej i pit.

En situation, som Kevin Magnussen gik fuldstændig amok over via Haas-radioen, og den episode vil utvivlsomt få et efterspil hos Haas.

Vinderen blev Ferraris Sebastian Vettel foran Valtteri Bottas fra Mercedes.

Du kan gense LIVE-bloggen her: