Skæbnen var usædvanlig hård ved Kevin Magnussen i sidste weekends sæsonåbning i Australien. Haas-danskeren lå på fjerdepladsen og var godt på vej mod et af karrierens flotteste resultater, da en mekanikerfejl under et pitstop tvang ham til at udgå.

En kæmpe nedtur  for Haas-mandskabet - især fordi samme skæbne overgik holdets anden kører, Romain Grosjean.

Men her en håndfuld dage efter den bitre oplevelse har skuffelsen forladt Kevin Magnussen, der ikke vil pege fingre ad mekanikerne.

 

»Vi vinder sammen, og vi taber sammen. Alle laver fejl indimellem - det skal der være plads til - men vi tager ved lære og forbedrer os sammen,« siger Magnussen i en pressemeddelelse fra Haas.

HAAS BLIVER BESKYLDT FOR SNYD AF KONKURRENTERNE. LÆS REAKTIONEN HER.

Han vælger nu at rette fokus mod næste weekends grandprix i Bahrain

»Vi skal forsøge at rette fokus væk fra skuffelsen og kigge frem mod det næste grandprix. Vi tager alt det positive, vi kan tage med fra Australlien - at vi har en god bil. Det tager vi med til Bahrain.«

"Det var rart at have en så konkurrencedygtig bil i Australien. Jeg nød at køre i bilen i hele weekenden, men der er ingen garantier for, at vi bliver lige så stærke i Bahrain, så vi skal arbejde hårdt og forsøge at forstå bilen og gøre alt for at føre præstationen (i Australien, red.) over i det kommende løb."

Kevin Magnussen topper i øvrigt den officielle Formel 1-powerranking efter den imponerende kørsel i Australien. Det kan du læse mere om lige her.