En helt speciel lille fyr hjalp Lewis Hamilton til sejren i Spaniens Grand Prix.

»I dag var jeg mere inspireret af en ung fyr, der havde sendt mig en besked. Han var lidt min skytsengel i dag.«

Sådan sagde Lewis Hamilton på pressemødet efter Spaniens Grad Prix om femårig Harry Shaw, som du kan se herover.

Den unge dreng lidt af en sjælden kræftsygdom og havde inden løbet kontaktet Lewis Hamilton, som han er fan af.

Det forklarer Hamiltion yderligere til Crash.net.

»Jeg fik en rigtig fin besked fra ham, og vi sendte ham en hat og et kort, og på vej ind til løbet i dag ledte jeg efter noget inspiration, noget at holde fast, så jeg dedikerede løbet til ham,« sagde Lewis Hamilton.

Harry Shaw lider af den sjældne sygdom Ewings sarkom, der er en kræftsygdom i knoglerne. Sygdommen fik den femårige dreng konstateret i august, og den 29. april fik han konstateret, at han havde syv dage tilbage at leve i.

Foruden hilsenen før løbet sagde Hamilton, at han også ville forsøge at få fat på Harry Shaw, der selv har sendt en video til Hamilton efter sejren.

»Du prøver at komme om og gøre noget for nogen, men det går ikke altid lige så godt, som det gjorde. Jeg håber, han så det. Jeg sender ham en besked om lidt, og så prøver vi at lave noget specielt for ham,« fortalte Hamiltion yderligere ifølge Crash.net.

Harry Shaws familie skriver på den dedikerede Twitter-profil til deres søn, at de ikke kan redde hans liv, og de forsøger derfor at samle penge ind forskning af Ewings sarkom.

Søndagens Formel 1-løb i Spanien var ikke kun en succes for Hamilton, men også for Kevin Magnussen.

Danskeren sluttede som nummer syv efter de tre stærkeste teams, og med 14 point efter de første fem løb ligger han også samlet nummer syv.