Det danske Formel 1-håb Christian Lundgaard var rasende, efter han blev offer for en pinlig påkørsel under lørdagens Formel 3-løb i Sotji.

»Helt ærligt, hvad fuck laver han?«

Christian Lundgaard kunne ikke skjule sin vrede over teamradioen, da han blev kørt af banen af den finske Red Bull-junior Jüri Vips.

Påkørslen skete, mens feltet var samlet bag safetycar, og derfor var der ret uforståeligt og nærmest pinligt, at det finske Formel 1-håb hamrede op bag den danske Renault-junior-kører.

Men 19-årige Jüri Vips havde åbenbart ikke styr på de relativt mange hestekræfter i Formel 3-raceren, og det kostede Christian Lundgaard alle chancer for en topplacering.

I stedet sluttede danskeren som nummer 14, og han indleder derfor også søndagens Formel 3-heat i Sotji fra den skuffende position.

Jüri Vips var umiddelbart uforstående over egen skyld i sammenstødet og gestikulerende af Christian Lundgaard lige efter bilernes kontakt.

Dommerpanelet var dog ikke i tvivl om skyldspørgsmålet. Her tildelte man nemlig Jüri Vips 10 strafsekunder, og det gav ham en placering som nummer otte.

Vinderen af løbet blev Ferraris akademi-kører Marcus Armstrong foran en anden Ferrari-kører, Robert Shwartzman.

Se sammenstødet i playeren i toppen af denne artikel.