Kevin Magnussen bliver, hvor han er. I tv-mæssig forstand.

For Formel 1 bliver også på TV3 Sports kanaler i de kommende år.

Nent har således forlænget rettighederne til og med 2024-sæsonen, og i den kommende periode sender tv-giganten Formel 1 til seere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. På tv og streaming.

»Det er første gang Formel 1 bliver vist på samme platform i alle de nordiske lande. Nent understreger med denne forlængelse endnu en gang vores position som regionens førende streaming selskab,« siger Anders Jensen, administrerende direktør i Nent Group, i en pressemeddelelse.

Selskabet sidder tungt på de store sportsbegivenheder ikke bare i Danmark, men i hele Norden.

For nylig har Nent på samme måde sikret sig flere sportsrettigheder for alle de nordiske lande. Det drejer sig om blandt andet Premier League, Bundesligaen og  ishockey-VM.

Rent tv-mæssigt ser man frem til flere år med Formel 1, der i efterhånden en del år har været sendt på TV3 Sports kanaler.

»Med en lang femårig horisont er jeg sikker på, at vi kan udvikle dækningen endnu mere til gavn og glæde for alle motorsports-interesserede danskere,« siger Nents sportschef, Kim Mikkelsen.

Med Formel 1-rettighederne følger også rettigheder til at sende Formel 2 med Christian Lundgaard og Formel 3 med Frederik Vesti.