Kevin Magnussen leverede et solidt stykke arbejde i søndagens grandprix på Spa-banen i Belgien.

B.T.s Formel 1-journalist, Daniel Carøe Remar, giver Kevin Magnussen karakteren 7 for ottendepladsen i Belgiens Grand Prix.

Begrundelse:

Kevin Magnussen måtte se Romain Grosjean slutte én plads foran danskeren, men Kevin Magnussen kørte alligevel et fornuftigt løb og scorede de nødvendige VM-point.

Kevin Magnussen kørte solidt og sikkert i Belgien. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) Vis mere

Det eneste, man rigtig kan klandre Kevin Magnussen for i denne weekend, er selvfølgelig hans kvalifikation, hvor en kørerfejl ødelagde chancen for en placering lidt længere fremme i feltet.

Men igen. En weekend, hvor Haas og Kevin Magnussen fik styr på raceren og scorede deres point og halede ind på Nico Hülkenberg i det her B-mesterskab, som Kevin Magnussen er så opsat på at vinde.

Kevin Magnussen var i begyndelsen lidt for langsom i forhold til Romain Grosjean, men det indtryk fik danskeren slettet med en forrygende slutspurt.

Nu skal Kevin Magnussen bare se at få sat sin underskrift på den kontraktforlængelse, som må ligge foran ham på teamchefen Günther Steiners skrivebord. Det kan Kevin Magnussen og Haas passende offentliggøre om en uge, når Formel 1 gæster Monza-banen i Italien.